söndag 14 januari 2007

Fuck the world, kill em all

Vad skulle du göra med en miljon kronor, eller ännu hellre 10 eller till och med 100 miljoner? den frågan har man ju fått ett par gånger.
Ja svaret är ju samma varje gång. Resa, köpa sig fastigheter på coola platser i världen, köpa en shit load med droger, fitta (ja, tjejer särar på benen för pengar - allmänt känt), bjuda polarna på sprit och ge resten till morsan.
Visst känner vi igen oss? Absolut. Pengar är otroligt viktigt idag. Speciellt då det har blivit mode att göra av med mycket pengar.
Snygga människor som är inlåsta 100 dagar i ett hus eller mer på tv visar hur snygga jeans kan vara när det är hål i dem Men inte hur dyra de är.
Lika ofta som de visar ännu ett jävla helvete i rutan som suger av någon för 500 spänn. Lika sällan visar de hur en ensam man i skitig dunjacka sträcker fram en ännu skitigare hand för att ta emot allmosor från stockholms tunnelbanetrafikanter. Tunnelbanetrafikanter, en samling människor med avsugna kukar, femhundringar i fickan och svindyra jeans med hål i - dom har valt ha hål i sina byxor. Det har inte mannen i den trasiga dunjackan (han vill nog ha hela rena kläder).
Man borde nog skjuta lite folk, lite oftare och med lite vassare ammunition. Kanske borde vi utlysa en tävling där alla är mot alla. Vi skjuter av oss själva tills vi hamnar på en nivå som är lite mer tolerant mot jorden, ekosystemen, invandrare och folk med trasiga dunjackor och tomma magar.
Vi behöver fler Robin Hood, Joe Strummer, Bob Marley och Karl-Bertil Johnsson.
Stäng av TV:n. Läs en bok.

Fuck the world, kill em all.

Inga kommentarer: